my blog ...

By: asmady ahmad

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Oct-2007 16:18 Email | Share | | Bookmark
lighting series part 1: impromptu assistant cum model ...

sedara an dtg berjumpa sy semasa kelas lighting bersama rodzi kelmarin. tgk je pada kepala si an terus dpt idea ni. sporting guy



Monday, 1-Oct-2007 19:10 Email | Share | | Bookmark
group photo ...

semua yg menghadiri majlis iftar di sg. petani.


photo courtesy of hadzley

terima kasih kepada sedara silmi & rakan2 yg menjayakan program ini. seronok sy bila berjumpa ramai fotografer mcm ni (sifu sy pun turun mlm tu). dpt sama2 berkongsi ilmu & pengalaman. ramai muda2 sampai sy ni pun ada org kata berjiwa bapak2 (*kalau lagu tu fauzi dah kira tokwan2 la nooo ).
hadzley, tq. byk benda bernas yg aku dpt dari hg masa kt pelita. dan sekali lagi tq pd org sp, silmi & jal yg sanggup menunggu sampai kami semua balik.


Sunday, 30-Sep-2007 15:47 Email | Share | | Bookmark
FMDC Utara gathering ...

majlis iftar di hotel seri malaysia sg. petani pd 29-09-07.



Wednesday, 26-Sep-2007 07:30 Email | Share | | Bookmark
another 1+1=3 ...

satu lagi pasangan yg sy & fauzi shoot majlis perkahwinan mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki. pasangan zulkhairi & vylinda ini kami cover pada bulan ogos 2006.
dlm 3-4 hari lepas linda telah menghubungi sy utk 1 sesi baby shoot anak pertama mereka Irsyad yg kini berusia 3 bulan. shooting akan dibuat selepas hari raya nanti.
tahniah dari sy dan semoga keluarga ini sentiasa diberkati dan dimurahkan rezeki.




Tuesday, 25-Sep-2007 13:30 Email | Share | | Bookmark
pride & joy ...

setahun telah berlalu, pada bulan september thn lepas sy & adi cover pasangan ini Ardy & Erma dari majlis pertunangan, pernikahan, sesi luar dan persandingan kedua-dua belah pihak.
pada 31 Ogos lepas, sy terima SMS dari mereka. Rupanya 1+1 = 3. mereka telah dikurniakan seorang anak yg diberi nama Airil. Semoga bertambah keberkatan & rezeki dalam kehidupan mereka.




[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net